Belgium flowers online is de internetsite van Bloemencenter Van Roy.

Ons moederbedrijf is Bloemencenter Van Roy bvba .

Wij verkopen  bloemen ,planten ,bloemstukken,decoratieartikelen, enz.. aan particulieren en bedrijven en wij doen  leveringen van bloemen uit eigen atelier over de ganse Brusselse agglomeratie .Onze zaak bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een heel goede reputatie.

Via onze website Belgium Flowers Online kan u bloemen bestellen online en laten leveren overal in België door een van onze aangesloten bloemisten .Deze lokale bloemisten leveren de boeketten of bloemstukken in hun regio.

Doordat wij al heel lang in de business zitten ,hebben wij heel wat expertise en is ons netwerk opgebouwd met alleen de beste bloemisten,die allemaal stuk voor stuk de orders tot een goed eind brengen..

Belgium flowers online bestaat al meer dan 15 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootse aanbieders van bloemen online in België.

Onze adresgegevens:

Bloemencenter Van Roy bvba

Oude Pelgrimslaan,30

1702 Groot-Bijgaarden

tel:02 466 84 99 (bereikbaar tijdens de openingsuren van de winkel)

email: info@belgium-flowers-online.be (altijd bereikbaar)

Hrb: 637 640

btwnr: be0468068253

Openingsuren Bloemencenter Van Roy:

maandag :gesloten

Dinsdag tot zaterdag : open van 9 tot 12u30 en van 13u30 tot 18 uur

Zondag open doorlopend van 9 uur tot 15 uur

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken.

Wij maken gebruik van cookies  op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. 

Meer informatie,klik hier